top of page

DAGLICHTLAMP

Daglichtlamp tegen depressie

Uit medisch onderzoek blijkt dat veel mensen in de wintermaanden last hebben van depressies. De donkere dagen en de grauwe lucht zorgen ervoor dat mensen minder daglicht krijgen en in een dip geraken, waar ze vaak moeilijk uit komen. Lightfresh biedt de oplossing met de daglichtlamp. 

Daglichtlampen bootsen op natuurgetrouwe kleuren na van echt daglicht. Met deze lamp is het dus net alsof u meer aan natuurlijk licht wordt blootgesteld, wat uw humeur, gevoel en stemming zeer ten goede komt.

Daglichtlamp om u op te vrolijken

Daglichtlampen hebben dus een positief effect op uw gemoedstoestand. U voelt zich vrolijker, opgewekter en minder depressief. Maar de daglichtlampen doen meer. De daglichtlamp zorgt er namelijk ook voor dat u zich minder vermoeid voelt. Daardoor heeft u ook in de winter meer energie en heeft u minder moeite met de grauwe dagen in december en januari. En dit terwijl u niet eens wordt blootgesteld aan natuurlijk daglicht, maar aan kunstmatig daglicht, afkomstig van daglichtlampen. 

Interesse in daglichtlampen?

Wilt u meer weten over daglichtlampen of bent u geïnteresseerd in een daglichtlamp van Lightfresh? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier. Wij vertellen u graag meer over de aanschaf van een daglichtlamp en wat kunstmatig, natuurgetrouw daglicht voor u kan betekenen. 

bottom of page