top of page

HUISSTOFMIJT

ALLERGIE

Een allergie voor huisstofmijt ontstaat doordat huismijten hun uitwerpselen achterlaten in uw huis. Huisstofmijt allergie komt overal voor, in vrijwel elk klimaat. Alleen de ene persoon reageert heftiger op huismijt allegie dan de ander. Lightfresh biedt diverse oplossingen voor het tegengaan van huisstofmijt allergie.

Wat kunt u doen tegen huisstofmijtallergie?

Huisstofmijtallergie is soms moeilijk tegen te gaan. De stofmijt die de allergie veroorzaakt, zit niet alleen op stoffen meubels en bekleding (denk aan beddengoed en stoffen bankstellen), maar zweeft ook door de lucht. Bent u allergisch voor huismijt dan kunt u kunt uw allergie voor huisstofmijt tegengaan door onder andere regelmatig uw huis te ventileren. Door schone lucht in uw woning te laten, kunt u voorkomen dat de huismijt zich verder in uw huis zal verspreiden, waarmee u gelijk kunt voorkomen dat u meer last krijgt van uw huisstofmijt allergie. 

Het is echter niet altijd mogelijk om uw huis te ventileren wanneer u allergisch voor huismijt bent, bijvoorbeeld wanneer u overdag niet thuis bent, wanneer het buiten ijskoud is of wanneer het te hard waait om ramen en deuren open te zetten. Daarom kunt u de producten van Lightfresh gebruiken om uw huisstofmijt allergie tegen te gaan. Zo hebben we luchtzuiverende lampen en andere luchtzuiverende producten die de klachten die u ondervindt van uw allergie voor huisstofmijt flink verminderen. 

Meer weten over uw allergie tegen huisstofmijt?

Bent u allergisch voor huisstofmijt en wilt u meer informatie over uw allergie voor huisstofmijt? Neem dan vrijblijvend contact op met Lightfresh. Wij leggen u graag alles uit over deze huisstofmijt allergie en over wat u er tegen kunt doen. 

bottom of page