top of page

KLANTEN ERVARINGEN

"Ongeveer drie jaar geleden op de 55+ beurs kwam ik met Lightfresh in aanraking. Ik heb toen mijn eerste aankoop gedaan. Ik kocht een lamp om uit te proberen in een gedeelte van mijn volière. Eigenlijk al de volgende dag merkte ik verschil van prettiger, zuiverder lucht. Ik heb toen na een tijdje voor de andere gedeeltes van de volière de Anion Full Spectrumlampen gekocht en voor de huiskamer binnen de Anion PlugIn m.b.t. de 'open keuken geurtjes'. Ik kaart regelmatig deze goede lampen aan. Ze zijn prijzig, maar kwaliteit kost meestal geld en je krijgt er een heleboel zuivere lucht voor terug. Ik ben erg tevreden en ook de service is erg adequaat. "
Jozef - Boven Leeuwen

"Ik heb een aantal weken geleden de plug in lamp gekocht waar ik zeer tevreden over ben. Ik rook en het is ongelooflijk maar de rooklucht is weg. Daar had ik op gehoopt maar niet verwacht dat dat ook echt zo zou zijn!"
Barbara Blank - Rotterdam

"Wij hebben 1,5 week geleden de vervangende lamp ontvangen in goede staat. 
Hij tikte in het begin ook weer, maar we denken dat er zoveel ionen in de  lucht zaten dat hij overwerk moest doen. Nu is het getik over. Vroeger had ik iedere avond een dichte neus bij het naar bed gaan, maar sinds de lamp haal ik opgelucht adem. Is het echt of suggestie? Dat weet ik niet maar ik heb er baat bij. Heel veel dank voor de goede service."
C. van den Hoek- Cramer - Wapenveld

" Sinds gistermiddag  heb ik de pluggin in het stopcontakt gedaan, na 3 uur merkte ik het verschil al, het stonk niet meer naar rook, we wonen met 2 pers. roken beiden, meestal roken de bezoekers ook, we hebben een open keuken, dus je begrijpt, stank genoeg. We hebben altijd 2 klapraampjes open, tegenoverelkaar. Vanmorgen kwam ik beneden en in de bijkeuken rook ik een klein beetje een geurtje. Ik heb hem nu 1 dag aan en ben er ZEER TEVREDEN OVER."
Mevr. Overbeeke - Yerseke 

"We zijn zo ongelooflijk blij met de eerste lamp! Echt een superuitvinding!"
Mevr. Siddre - Den Haag

"De TL lampen: in een woord fantastisch, ik kan het iedereen aanraden, hartelijk bedankt ook voor de fijne afhandeling heel veel succes met uw bedrijf!"
mvg L. Don

"Super geregeld. Nogmaals bedankt voor de medewerking. Ik zal zeker weten vaker bij u bestellen."
Johan - Odoorn

"Beste mensen, ik gebruik nu al bijna twee jaar jullie lampen en deze zijn echt een verademing!"
Mevr. Enzlin - Eindhoven

Bedankt voor de snelle en correcte afhandeling mbt de defecte Plug In. Klanttevredenheid wordt bij jullie met hoofdletters geschreven!
Dhr. E Stegeman

"Dank u wel voor de snelle afhandeling. Ben reeds in het bezit van een Anion booster en moet zeggen dat het een bijzonder goed product is. Aangezien er pas bij mij geconstateerd is dat ik astma en slaapapneu heb, leek het mij zinnig er nog een paar aan te schaffen. Eén van deze komt voor de inlaat van mijn persluchtmasker te staan die ik 's nachts moet gebruiken voor mijn apneu.

Weet uit ervaring hoe goed uw producten werken die u aanbiedt. Mijn broer is ook reeds klant bij u. Hoop dat meer mensen uw producten zullen ontdekken. Veel succes met uw zaak!"
Ronald van Berghem

bottom of page