top of page

SCHONE LUCHT

IN HUIS

Schone lucht in huis voor een goede gezondheid

Schone lucht in huis is belangrijk. Want wanneer u bevuilde lucht inademt, kan dat schadelijk zijn voor uw gezondheid. In huis ligt het gevaar van slechte lucht echter meer op de loer dan u denkt. Bij het koken kan bijvoorbeeld het reukloze gas koolmonoxide vrijkomen. En heeft u een openhaard? Ook dan kunnen er schadelijke rookdeeltjes in uw kamer terechtkomen. 

Om de schone lucht in huis te verkrijgen en te behouden, biedt Lightfresh diverse luchtreinigende mogelijkheden voor in elk vertrek van uw woning.

Zo behoudt u de schone lucht in huis

Naast een goede ventilatie van buitenaf, kunt u met de producten van Lightfresh de schone lucht in huis behouden. Bijvoorbeeld met onze Anion Warmlicht spaarlampen en zelfs met onze speciale Anion Kaarslamp. En wilt u een schone lucht in uw hele huis? Kijk dan eens naar de Nachtlamp of de Anion booster. Testresultaten geven bij gebruik van deze producten een reductie van maarliefst 93% van het aantal bacteriën, fijn(stof) of geurtjes in een ruimte tijdens een meetmoment na drie uur.

Meer informatie over onze luchtreinigende producten

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze luchtreinigende producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wilt u direct meer schone lucht in huis? U bestelt onze lampen eenvoudig en veilig via deze website. 

En nog een voordeel: met de producten van Lightfresh zorgt u niet alleen voor schone lucht in huis, maar u bespaart ook nog eens tot wel 50% op uw energierekening!

bottom of page