top of page

LUCHTVERVERSING

Luchtverversing dankzij luchtreinigende spaarlampen

Luchtverversing is het afvoeren van de binnenlucht en het toevoeren van verse buitenlucht. Door met regelmaat de lucht te verversen in bijvoorbeeld uw woning, het café of op kantoor, zorgt u voor een schone en gezondere leef- of werkomgeving. Luchtverversing is dus wel essentieel te noemen. De luchtreinigende spaarlampen of de boostersystemen van Lightfresh helpen u bij luchtverversing. Zij kunnen de lucht reinigen en de lucht verversen, met als gevolg een betere gezondheid en hoger concentratievermogen.
 

Eenvoudig de lucht reinigen

Bent u geïnteresseerd in luchtverversing voor op kantoor of voor thuis? Informeer dan naar de energiezuinige en luchtreinigende spaarlampen van Lightfresh. Bacteriën en fijnstof krijgen geen kans meer, en u kunt weer vrij ademen. Maar luchtverversing is niet het enige voordeel van luchtreinigende spaarlampen. Het is namelijk ook zo dat u tot wel 50% kunt besparen op uw energierekening. 
 
Bent u geïnteresseerd in luchtverversing door luchtreinigende spaarlampen? Bestel de lampen online of neem vrijblijvend contact met ons op.

bottom of page