top of page

MRSA BESTRIJDING

EN ANDERE PATHOGENE BESTRIJDING

Zuiverende lampen helpen bij MRSA bestrijding

Een veel voorkomend probleem in ziekenhuizen is de MRSA bacterie. Deze bacterie is ongevoelig voor de meest gangbare antibiotica en vormt dus een gevaar voor patiënten, vooral als zij een verminderde weerstand hebben. MRSA bestrijding is – net als Q-koorts bestrijding en andere pathogene bestrijding - dan ook van groot belang. De luchtzuiverende lampen van Lightfresh bieden daarbij uitkomst.

Q-koorts bestrijding

Naast een bijdrage aan MRSA bestrijding, kan Lightfresh u ook helpen bij Q-koorts bestrijding. Deze ziekte wordt onder andere verspreid door het inademen van lucht waar de bacterie in zit. Door pathogene bestrijding – het tegengaan van de bacterie die zich via de lucht verspreidt – en de lucht te reinigen met zuiverende lampen, neemt de kans op besmetting af. Dit kan met name van belang zijn in ziekenhuizen en rondom veehouderijen.

Pathogene bestrijding van Lightfresh

De luchtreinigende lampen van Lightfresh bootsen dus niet alleen het daglicht na, ze zorgen ook voor pathogene bestrijding. Q-koorts bestrijding en MRSA bestrijding zijn hier goede voorbeelden van. Wilt u meer weten over pathogene bestrijding, MRSA bestrijding en Q-koorts bestrijding met behulp van lampen, bijvoorbeeld voor toepassing in uw ziekenhuis of praktijk? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

bottom of page